Contact
0416 35 20 40
ma-vr: 09.00 - 17.30 uur
za: 09.00 - 14.00 uur
Stuur ons een e-mail
Zoeken
Zoek op naam, trefwoord
of bestemming.


sluit venster   X
Welke voorwaarden zijn van toepassing?

ANVR
De ANVR is de brancheorganisatie van alle reisondernemingen die op de Nederlandse markt werkzaam zijn. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover. De ANVR-voorwaarden zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond. Het biedt de reiziger een aantal zekerheden zoals veilig reizen en financiële zekerheid. De reizen in onze brochure en op onze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-Consumentenvoorwaarden (Deel A: Reisvoorwaarden en/of Deel B: Boekingsvoorwaarden) van toepassing zijn op alle aanbiedingen op onze website en in onze brochure, tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Bij boeking geef je hiervoor akkoord. Deze ANVR-Consumentenvoorwaarden zijn opgenomen in de digitale ANVR-brochure ‘Alles wat je moet weten als je op reis gaat′. De brochure bevat naast de ANVR-Consumentenvoorwaarden ook andere belangrijke informatie. Deze brochure vind je hier. Op onze website vind je deze informatie terug zodat je voor boeking deze informatie kunt inzien. Op het boekingsformulier dient u aan te vinken dat u kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de ANVR-Consumentenvoorwaarden (Deel A: Reisvoorwaarden en/of Deel B: Boekingsvoorwaarden) en de algemene voorwaarden van Euronature.

STICHTING GARANTIEFONDS REISGELDEN
Euronature B.V. (KvK 18064904) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling (www.sgr.nl/garantieregeling) vallen de in dit programma gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

CALAMITEITENFONDS
Euronature B.V. (KvK 18064904) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de in dit programma/op deze internetsite (vetgedrukte indien van toepassing) gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Voor meer informatie kijkt u op www.calamiteitenfonds.nl/garantieregeling.

ALGEMENE VOORWAARDEN
In aanvulling op bovenstaande voorwaarden gelden de algemene voorwaarden van Euronature B.V. Hierover heeft wat betreft de inhoud van deze artikelen geen overleg plaatsgevonden tussen ANVR en Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg van de Sociaal-Economische Raad. Behoudens de in de voorwaarden zelf toegestane afwijkingen kunnen deze eigen bepalingen geen afbreuk doen aan de ANVR-Consumentenvoorwaarden en zijn uitsluitend bedoeld als aanvulling op de ANVR voorwaarden daar waar dat vermeld staat in de ANVR voorwaarden zelf en/of om de positie van de consument verder te versterken. Deze algemene voorwaarden vind je hier.